Over mij

Hi, ik ben Lorna...

en ik ben professioneel danseres geweest. Je kent mij misschien van Strictly Come Dancing of één van de andere tv-programma's waarin ik gedanst heb. 

Na jarenlang op internationaal niveau te hebben gedanst in Europa, Amerika, en China stort ik me sinds 2011 vol liefde en passie in het vak als dansdocent & coach. 

Heerlijk vind ik dat. Ik heb dus van mijn sport mijn werk gemaakt. Simpel klinkt het wel, maar makkelijk was het niet. 

 

Want na de geboorte van mijn zoontje in 2015 verloor ik mezelf in de moederrol, werk en alles wat dit leven van me verwacht. I am a badass maar rende vooral rond in een dikke trui ( tja, zwangerschapskilo’s) met babyspuug erop om alle ballen hoog te houden. 

Kortom, ik was mezelf een beetje kwijt en zat totaal niet lekker in m'n vel. 

 

 

Om dit onzekere gevoel los te laten ging ik zelf weer lekker veel dansen.

Dit kon ik natuurlijk al maar kreeg een heel ander level door mijn liefde voor high heels ( want: hállooo vrouwelijkheid) en dansen te combineren. Ik kon weer genieten van dans en begon me steeds meer mezelf te voelen. 

Et voilá: zo ontstond The Fierce Woman

High heels dansen zorgt ervoor dat je je weer sensueel & vrouwelijk voelt. Het lijkt wel een soort magie waardoor ik iedere vrouw in de les zie opbloeien. De Beyoncé vibes komen als vanzelf bij je naar boven en het geeft je energie, zelfvertrouwen & fierceness.

En dat gun ik echt iedere vrouw!!

+ als bonus de sisterhood community wat als een warm bad aanvoelt. Support van de vrouwen om je heen, zonder jaloezie of afgunst elkaar supporten en upliften. I LOVE IT!

 


Sinds In 2017 organiseer ik met heel veel passie Fierce + Free events & Fierce Workshop Nights. 

Denk aan ladiesnight gemixt met cocktails, lekkere hapjes en een sexy choreografie. Ik kan er van alles over vertellen maar deze video kan dat eigenlijk veel beter >>> Fierce + Free Event ( link naar Youtube) 


Geinige weetjes over mij:

  • Delftse Bosschenaar, woont in Oeteldonk sinds 2006. 
  • Happy mom van een zoontje
  • Mijn vriendinnen noemen me ‘duracel’, als we op een feestje zijn kan ik niet stilstaan.
  • Gek op chocolade met sinaasappel en een healthy lifestyle ( help, 80-20 balans!) 
  • Ik ben steenbok en dompel mezelf graag onder in vrouwencirkels, rituelen en ben op de hoogte van de stand van de maan om mijn inner witch af en toe te eren ;-) 
  • Creatief ondernemer waardoor de ideeën blijven stromen en ik heel graag nieuwe dingen probeer. 

Ik daag jou graag uit om de meest Fierce versie van jezelf te ontdekken:

Dans mee in mijn wekelijkse lessen