Fotocredits: Amber Shabban

Coaching

Naast de groepslessen en events die ik organiseer kun je bij mij ook coaching aanvragen. Er zijn twee mogelijkheden:

Coaching met dans of zonder dans.

Danscoaching

1:1 of 1:2

Ja! Ook samen met een vriendin! Je bent welkom: als beginner of gevorderde danseres. 

 

We gaan samen dansen en ik neem je helemaal mee in de prachtige wereld van high heels dans. We werken aan jouw houding, techniek, heels basics, en hoe dans je op die high heels zonder dat je er uitziet als Bambi op het ijs. Je kunt kiezen uit de choreo's waar ik op dit moment mee werk en ik zorg ervoor dat we op jouw tempo aan de slag gaan zodat je alles uit de sessies haalt! 


Coaching

Door de jaren heen heb ik al heel veel mensen gecoacht. Denk aan wedstrijddansers op verschillende niveau's, bruidsparen voor hun grote dag, kids voor een tv performance en ambitieuze vrouwen die alles uit hun leven willen halen. Nu coach ik elke week de vrouwen die in mijn lessen en de ladies die komen voor 1:1 sessies. 

 

Altijd is dit verbonden geweest aan dans maar nu is het ook mogelijk om coaching sessies te boeken zonder dans. Waarom? Zodat we nog meer de diepte in kunnen gaan en echt gaan zorgen dat jij gaat bereiken waarnaar je verlangt. Of dit nu een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen of meer contact met jouw sensualiteit is. Of dat je grote dromen hebt en iemand naast je nodig hebt die jou een duwtje in de rug geeft, ik ben er voor je!

 

Met welke vraagstukken kun je bij mij terecht? Denk aan onderwerpen zoals liefde voor je lijf, zelfvertrouwen, vrouwelijke energie, sensualiteit, acceptatie van je eigen lichaam, een positief zelfbeeld, doorzettingsvermogen, de relatie met jezelf en zoveel meer. 

 

Heb je eerst nog vragen?  Mail mij en we bespreken samen jouw wensen. 

 


Reviews 

“Ohhh lieve Lorna ik vond het GEWELDIG!!!! Heb bij thuiskomst nog een uur geoefend. Totdat m’n voetjes niet meer konden op die hakken 😆

Heb deze versie van mezelf zo gemist! Dankzij jou is ze er weer ♥️♥️♥️”

Rosa ( deelneemster 1:1 sessies & high heels groepsles )

 

"Zo leuk ook om door de filmpjes van de sessies te zien wat een proces ik ben doorgegaan, qua bewegen en me lekker in m'n lijf voelen; me fijn voelen in mijn eigen sensualiteit en seksualiteit. Forever grateful 💖"

Anna ( deelneemster 1:1 sessies & high heels groepsles) 

 

Tijdens de sessies..

gaan we samen een uur of anderhalf uur lang dansen en werken we aan jouw danskwaliteiten, je zelfvertrouwen, vrouwelijkheid, sensualiteit, kracht, lenigheid of waar jij behoefte aan hebt. 

Je kiest uit een aantal muzieknummers en je leert van mij de bijpassende choreo. Het kan best spannend zijn maar ik zorg voor een veilige setting en nodig je uit om vooral jezelf te zijn. 

 

De sessie is compleet, dus inclusief een check-in moment bij jezelf, warming-up en cool down waarin ik je steeds stap voor stap begeleid. 

 

Plan hier jouw sessie (s) in ↓


En voor andere vragen of opmerkingen ↴

 

Meld je nu alvast aan voor een proefles of stel jouw vraag via de contact pagina..

Koop hier je ticket voor The Fierce Workshop Night ♥

En als je een toffe openingsdans wilt leren voor jullie huwelijk of stralend & fit in je trouwjurk wilt verschijnen moet je hier klikken: Openingsdans op Maat / FitBride

Fotocredits: Amber Shabban