High Heels Groepsles

Denk je eens in: '‘s avonds lig je in bed nog na te stuiteren van de heerlijke vibe tijdens de heels les en de stem van Beyoncé klinkt nog in je koppie. Je kan niet stoppen met lachen want je voelde je heerlijk vrouwelijk, vrij en ontspannen tijdens de les. Je hebt gelachen met de andere vrouwen, je kon volledig jezelf zijn en de sfeer was als een warm bad. 

De les werd fijn afgesloten met een rustige cool down en daardoor val je zo ontspannen in slaap. Morgen sta je vroeg op, zet een lekker fierce nummertje aan en met die energie flow je door je dag heen. Je kan niet wachten tot het weer les avond is zodat je weer kan shaken met je booty en je nieuwe high heels aan, want wat was de les weer tof! '   


'Dance is a conversation between body & soul'

 

 

Door deze wekelijkse danslessen weet jij precies wat je moet doen als je een avondje gaat dansen met vriendinnen op een feestje, je durft ook die prachtige hoge hakken aan en je voelt precies hoe je jouw sensualiteit aanwakkert op de date nights met je geliefde. Af en toe heb je nog spierpijn na de les en dat heb je er graag voor over want high heels dansen is een echte workout. Daar doe je het ook voor, nu blijf je tenminste fit op een heerlijke & toffe manier!


De wekelijkse groepslessen zijn:

 

❥ All level

❥ Maandagavond om 19:00 uur en 20:15 uur.

❥ Dinsdagavond om  20:00 uur

❥ Woensdagochtend om 09:45 uur 

❥ Woensdagavond om 19:30 uur 

❥ Den Bosch ( Rompertcentrum 27) *

❥ Danservaring niet nodig ( mag wel ;-) ) 

❥ Women Only 21+ 

 

* We dansen in het gebouw van City Changers. Gebruik de zij ingang op nr 25. Bij de schuifdeur naar binnen of bel aan bij "dans op maat". We dansen in de studio aan het einde van de gang links. 


High heels dance is een heerlijke full body workout!


Koop hier je proefles en dans mee 🠃 Na aankoop ontvang je van mij een mail met aanvullende info!