• Lopen & dansen op hakken
  • Voel je zelfverzekerd
  • Laat de vrouwelijke energie stromen
  • Voel je vrijer in je eigen lijf

High Heels Groepsles

Denk je eens in: '‘s avonds lig je in bed nog na te stuiteren van de heerlijke vibe tijdens de heels les en de stem van Beyoncé klinkt nog in je koppie. Je kan niet stoppen met lachen want je voelde je heerlijk tijdens de les, je hebt gelachen met de andere vrouwen en daarna nog fijn na gekletst omdat je elkaar zo goed begrijpt.

De les werd fijn afgesloten met een rustige cool down en daardoor val je zo ontspannen in slaap. Morgen sta je vroeg op, zet een lekker fierce nummertje aan en met die energie flow je door je dag heen. Je kan niet wachten tot het weer les avond is zodat je weer kan shaken met je booty en je nieuwe high heels aan, want wat was de les weer tof! '


'Dance is a conversation between body & soul'

 

 

Door deze wekelijkse danslessen weet jij precies wat je moet doen als je een avondje gaat dansen met vriendinnen op een feestje, je durft ook die prachtige hoge hakken aan en je voelt precies hoe je jouw sensualiteit aanwakkert op de date nights met je geliefde. Af en toe heb je nog spierpijn na de les en dat heb je er graag voor over want high heels dansen is een echte workout. Daar doe je het ook voor, nu blijf je tenminste fit op een heerlijke & toffe manier!


De wekelijkse groepslessen zijn:

 

❥ All level

❥ Elke maandagavond om 19:00 uur en dinsdagavond 20:15 uur

❥ Den Bosch ( Rompertcentrum 27)

❥ Danservaring niet nodig ( mag wel ;-) ) 

❥ Women Only 21+ 

 

Wil je op donderdagavond dansen? Zet jezelf hieronder op de wachtlijst. Bij voldoende animo start er z.s.m. een nieuwe groep  :-)High heels dance is een heerlijke full body workout!


Koop hier je ticket en dans mee 🠃