Fotocredits: Amber Shabban

Danscoaching

Naast de groepslessen en events die ik organiseer kun je bij mij ook 1:1 of 1:2 coaching aanvragen.

Ja! Ook samen met een vriendin! Je bent welkom: als beginner of gevorderde danseres. 

 

We gaan samen dansen en ik leer je alles wat ik weet over onderwerpen zoals zelfvertrouwen, vrouwelijke energie, sensualiteit, acceptatie van je eigen lichaam, een positief zelfbeeld, doorzettingsvermogen en natuurlijk al mijn kennis over dans. 

 

Heb je eerst nog vragen?  Mail mij en we bespreken samen jouw wensen. 

 


Reviews 

“Ohhh lieve Lorna ik vond het GEWELDIG!!!! Heb bij thuiskomst nog een uur geoefend. Totdat m’n voetjes niet meer konden op die hakken 😆

Heb deze versie van mezelf zo gemist! Dankzij jou is ze er weer ♥️♥️♥️”

Rosa ( deelneemster 1:1 sessies & high heels groepsles )

 

"Zo leuk ook om door de filmpjes van de sessies te zien wat een proces ik ben doorgegaan, qua bewegen en me lekker in m'n lijf voelen; me fijn voelen in mijn eigen sensualiteit en seksualiteit. Forever grateful 💖"

Anna ( deelneemster 1:1 sessies & high heels groepsles) 

 

Tijdens de sessie..

gaan we samen een uur of anderhalf uur lang dansen en werken we aan jouw danskwaliteiten, je zelfvertrouwen, vrouwelijkheid, sensualiteit, kracht, lenigheid of waar jij behoefte aan hebt. 

Je kiest uit een aantal muzieknummers en je leert van mij de bijpassende choreo. Het kan best spannend zijn maar ik zorg voor een veilige setting en nodig je uit om vooral jezelf te zijn. 

 

De sessie is compleet, dus inclusief een check-in moment bij jezelf, warming-up en cool down waarin ik je steeds stap voor stap begeleid. 

 

Plan hier jouw sessie (s) in ↓


En voor andere vragen of opmerkingen ↴

 

Meld je nu alvast aan voor een proefles of stel jouw vraag via de contact pagina..

Koop hier je ticket voor The Fierce Workshop Night ♥

En als je een toffe openingsdans wilt leren voor jullie huwelijk of stralend & fit in je trouwjurk wilt verschijnen moet je hier klikken: Openingsdans op Maat / FitBride

Fotocredits: Amber Shabban