Over mij

Hi, ik ben Lorna...

Ondernemer, dansdocent, healthcoach & fitmama. Ik combineer mijn twee grootste passies in het leven in mijn bedrijven. 

Maar ik zal je eerst vertellen over hoe ik daar gekomen ben ;-) 

Voordat ik ondernemer werd was ik fulltime danseres. Ik heb 12 jaar op internationaal niveau aan wedstrijd stijldansen gedaan en heb wedstrijden & shows gedanst over heel de wereld.

Ik was een normaal meisje, maar in de danswereld was ik altijd 'te dik'. Dat zorgde ervoor dat ik enorm onzeker werd, me nooit goed genoeg voelde en steeds meer naar perfectie ging streven.

Toen begon mijn 'obsessie' met gezond leven en eten. 

Ik heb elk dieet geprobeerd, niets werkte op de lange termijn én het gaf mij steeds het gevoel dat ik niet goed genoeg was omdat ik geen enkel dieet kon volhouden.

Inmiddels weet ik dat al die diëten bullsh*t zijn en dat het neerkomt op de basics; Gezonde voeding, voldoende beweging, slaap en ontspanning. 

 

LIEFDE VOOR DANSEN

 

 

Ik begin 10 jaar geleden. Mijn zus Jill en ik, werden gevraagd om een openingsdans te maken voor onze oom. Appeltje eitje, want beiden dansten we eerder dan we konden lopen. We dansten internationale prof wedstrijden, van Miami tot Moskou, en hebben diverse Nederlandse danstitels op onze naam.

We draaien onze hand niet om voor het les geven van BN’ers en influencers. Jeroen Krabbé, Paul de Leeuw, John Williams en Kelly van KellyCaresse.  Met Danny Froger dansen in Strictly Come Dancing van AVRO Tros, een theater tour met orkest philharmonie zuid Nederland en een grote rol in het theater spektakel van Louis van Amstel (bekend van Dancing with the stars USA en meervoudig Wereldkampioen)

Na jarenlang op internationaal niveau hebben gedanst stortten wij ons sinds 2011 vol liefde en passie op het maken van openingsdansen voor bruidsparen, nadat een familielid ging trouwen en een gepassioneerde tango wilden leren dansen op de bruiloft.

 

Door een auto ongeluk werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik moest stoppen met dansen…

Ik voelde me leeg en depressief. Ik kon mijn passie niet meer uitoefenen en kon mijn droom om een eigen dansschool te hebben vergeten. 

Na een moeilijke periode van acceptatie, herstel en rust kon ik weer gaan nadenken over mijn toekomst. 

Ik wilde weer gezond zijn, genieten van het leven en ik wilde weer dansen. 

Door het ongeluk werd ik gedwongen om mijn leven opnieuw op te bouwen en realiseerde ik me dat mijn gezondheid het allerbelangrijkste is. Daardoor ging ik me verdiepen in gezond leven. 

Gezonder leven heeft mijn lichaam compleet getransformeerd!


Met elke stap en elke verandering die ik maakte werd ik fitter, sterker en gezonder. 

Van verloren thuis zitten in 2007...

...tot dansdocent, fitmama, ondernemer, fanatiek crossfitter & healthcoach. 

Mijn eerste doel was het opzetten van mijn eigen bedrijf en sinds 2011 is mijn coaching business een feit. Bruidsparen helpen met het neerzetten van een spetterende openingsdans is heerlijk om te doen en één van mijn grootste passies.. zie Openingsdans op Maat

In 2014 ging een volgende droom in vervulling, ik ging trouwen!

Ik wilde er op mijn mooist uitzien. De mooiste jurk, schoenen, haar & make-up. Zodat ik met een blij gevoel terug kon kijken op de foto’s en video’s van deze mooie dag. 

Ik wilde echt stralen en had er alles voor over om dat te bereiken. Sporten, gezonde voeding en de juiste mindset hebben ervoor gezorgd dat ik mijn doel bereikt heb. 

Ik heb boeken over een gezonde levensstijl, bewegen en mindset verslonden, meerdere opleidingen gevolgd (pilatesdocent, dansdocent, healthcoach etc.) en mezelf helemaal toegelegd op krachttraining.

Gelijktijdig zag ik de afgelopen 10 jaar veel bruidsparen die graag wat fitter waren geweest op de bruiloft. 

En dat de fitste bruidsparen het meest genieten van het oefenen van de openingsdans, hun nieuwe moves met zelfvertrouwen laten zien op de grote dag, en het meest lekker in hun vel zitten. 

Hoe ik ben als coach..

Met mij kun je er altijd van op aan dat ik enthousiast en energiek ben. Dat ik enorm veel geduld met je heb maar ook verwacht dat je ervoor gaat. Ik sta altijd klaar om je een peptalk te geven en ben je grootste cheerleader. 

Ik herinner je eraan dat aan jezelf werken ALTIJD het mooiste cadeau is wat je jezelf kunt geven. Dat je vol energie “Ja ik wil” kunt zeggen tegen jouw verloofde en terug kunt kijken op deze prachtige dag als de beste versie van jezelf. 

Ik ben die stok achter de deur waar je zo hard naar op zoek bent, ik weet hoe het voelt om niet blij te zijn met je eigen spiegelbeeld en hoe dat jouw zelfvertrouwen kan beïnvloeden. 

 

Ik geloof dat vrouwen enorm krachtig zijn, als een vrouw precies weet wat ze wil, dat ze het zeker kan bereiken. Misschien niet altijd op eigen houtje, maar met advies, hulp en steun van mij gaat het zeker lukken.

Met mijn support zorg ik voor extra motivatie, het gaat sneller en met meer fun ga je jouw doelen behalen.

Zodat jij straks kan stralen op jouw bruiloft en na de honeymoon fase jouw nieuwe levensstijl makkelijk vast kunt houden. 

Feitjes over mij:

half nederlands / half portugees

de wereld rondgereisd voor danscarrière

trotse mama van Lewis

sinds kort verslaafd aan kickboksen

gek op pure chocolade met sinaasappel

al meer dan 600 bruidsparen gecoacht op weg naar hun bruiloft 

Wat anderen zeggen over mij..

“ Vanaf het begin af aan voelden wij ons op ons gemak bij haar en Lorna heeft ons op een hele prettige manier veel weten te leren. Ook was er ruimte voor eigen inbreng en meedenken, wat erg prettig was.”

 

"Lorna is super enthousiast en erg behulpzaam. Iedere dag nam Lorna contact op hoe het ging, of ik ergens tegen aan liep en of ik nog tips nodig had. Dit heb ik als erg prettig ervaren, want ik kon altijd met al mijn vragen bij Lorna terecht. Ook als het even wat lastiger was, gaf Lorna altijd een motiverend woordje en hier en daar nog wat tips."

 

"Lorna heeft een passie voor gezond eten, beweging en mensen helpen om het beste in zich uit te halen. Ze kijk met je mee naar wat voor jou persoonlijk werkt en maakt zo aanpassingen om echt een lifestyle-make-over te kunnen maken die bij je eigen doelen past. Veel kennis met een persoonlijke touch."