High Heels Groepsles

Vanaf 1 november '23 op woensdagochtend om 10:00 uur 

High heels dansen zorgt ervoor dat je je weer sensueel & vrouwelijk voelt. Het lijkt wel een soort magie waardoor ik  iedere vrouw in de les zie opbloeien. De Beyoncé vibes komen als vanzelf bij je naar boven en het geeft je energie, zelfvertrouwen & fierceness. En dat gun ik echt iedere vrouw!! + als bonus de sisterhood community wat als een warm bad aanvoelt. Support van de vrouwen om je heen, zonder jaloezie of afgunst elkaar supporten en upliften. i love it!

 


 

In 2017 ben ik zelf begonnen met high heels dans en het maakte een enorm vuur in mij los en een verlangen om dit te delen met anderen. Na een hele vette training bij the Queen van heels dance Brinn Nicole ben ik gestart met het geven van losse events.

 

Sinds september 2022 kun je bij mij terecht voor je wekelijkse feminiene Beyoncé vibes, sexy danschoreo’s, een portie gezelligheid, fun, en daag ik je uit om de meest Fierce versie van jezelf te zijn in de lessen. 

Samen met de andere vrouwen genieten van een dansworkout ( want waarom zwoegen in de gym als je door high heels dans ook fit kunt worden, op een toffe manier!) je onderdompelen in een bad van warmte en ( zelf) liefde en heerlijk kunt genieten van dans en muziek. ( zoals je misschien ook deed vroeger  als jong meisje).

Laat de dagelijkse sleur even achter je en neem de tijd voor jezelf. 

'Sexy is an energy, not a body type'

Door deze wekelijkse danslessen weet jij precies wat je moet doen als je een avondje gaat dansen met vriendinnen op een feestje, je durft ook die prachtige hoge hakken aan en je voelt precies hoe je jouw sensualiteit aanwakkert op de date nights met je geliefde. Af en toe heb je nog spierpijn na de les en dat heb je er graag voor over want high heels dansen is een echte workout. Daar doe je het ook voor, nu blijf je tenminste fit op een heerlijke & toffe manier!


De wekelijkse groepslessen zijn:

 

❥ All level

❥ Elke maandagavond om 19:00 uur en dinsdagavond 20:00 uur

Vanaf 1 november '23 op woensdagochtend om 10:00 uur 

❥ Den Bosch ( Rompertcentrum 27) *

❥ Danservaring niet nodig ( mag wel ;-) ) 

❥ Women Only 21+ 

 

* We dansen in het gebouw van City Changers. Gebruik de zij ingang op nr 25. Bij de schuifdeur naar binnen of bel aan bij "dans op maat". We dansen in de studio aan het einde van de gang links. 


High heels dance is een heerlijke full body workout!


Koop hier je ticket en dans mee 🠃 Na aankoop ontvang je van mij een mail met aanvullende info!