Fierce Workshop Night

🢒  Datum volgende editie volgt z.s.m. 🢐

🢒Zet jezelf hier op de wachtlijst🢐


De hele week ben je druk met je gezin, met werk, met zorgen voor de ander. Je to do lijstje wordt maar niet korter en door steeds in de masculiene energie en actiemodus te zitten verkrampt jouw lichaam en voel je je moe en gestrest. Je schenkt daardoor weinig aandacht aan je vrouwelijkheid. Terwijl die kant er juist voor zorgt dat je je sexy, sterk en zelfverzekerd voelt..

 

Maar vanavond is dat anders..

Want je stuitert nog na van de heerlijke vibe tijdens de workshop en het nieuwste nummer van... ( Beyoncé, Rihanna, Sam Smith, vul maar in..) klinkt nog in je koppie.

Je kan niet stoppen met lachen want je voelde je heerlijk tijdens de les, je hebt lekker gedanst en gelachen met de andere vrouwen en daarna nog fijn na gekletst omdat je elkaar zo goed begrijpt. Morgen sta je lekker op tijd op, zet een fierce nummertje op en met die energie flow je door de rest van je weekend heen. Je kan niet wachten tot de volgende dansles of workshop want je wordt enorm blij van dansen in je nieuwe high heels, het was weer zo tof om mee te dansen tijdens de workshop. Je weet precies wat je moet doen op de dansvloer, je vrouwelijke energie stroomt door je heen en je voelt hoe je jouw sensualiteit aanwakkert voor date nights ;-)  “

En als klap op de vuurpijl ontvang je later ook nog een super mooie video waarin je de nieuwe choreo danst alsof je nooit anders hebt gedaan! 

 

Dans is een ontzettend krachtige tool om je hoofd uit te zetten, jezelf te bevrijden en om in je lijf te komen. You feel like a goddess!Dit is Fierce Workshop Night   

"Wat gaaf! Het was een geweldige avond met allemaal prachtige, lieve dames! Wat een heerlijke dans. Zo'n ander gevoel als je danst op hakken. Dank je lieve Lorna voor deze prachtige ervaring!!

 

 Joyce ( deelneemster Fierce Workshop Night & High Heels groepsles. 

 

Dans, high heels, fierceness en video komen samen op deze 'Fierce Night'! 

❥ We stappen in onze vrouwelijke energie, laten onze zorgen achter bij de ingang en gaan heerlijk dansen op krachtige muziek.

❥ Omdat ik wil dat jij ziet hoe mooi & krachtig je al bent wordt de hele choreo gefilmd door een professionele videograaf.

❥ De hele avond staat in het teken van dans, (zelf) vertrouwen, fierceness, sensualiteit en sisterhood. We doen dit namelijk samen.


❥ Je leert een sexy high heels choreo, kleed je om in de dresscode van de avond en danst mee in de video zodat je een mooi cadeau hebt voor jezelf na afloop. De dresscode is elke editie anders en deze lees je op Instagram en ontvang je ook persoonlijk in je mailbox. 

❥ De dans wordt door een professionele videograaf in verschillende vormen gefilmd, zowel in kleine groepjes als met z'n allen en je ontvangt de video binnen drie weken na de workshop. 

SHE IS FIERCE 


Deze bijzondere avond organiseer ik drie keer per jaar, hieronder kun je je inschrijven voor de wachtlijst!